آیین آغاز سال تحصیلی 1402 دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

آیین آغاز سال تحصیلی 1402 دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر محمدرضا صالحی، رئیس دانشکده پزشکی و مسئولان دانشکده در سالن عزلت این دانشکده برگزار شد.

امضای تفاهم نامه همکاری دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

تفاهم نامه همکاری دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر سیاست های کلی سلامت غذا و استفاده از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی و فناورانه عرصه بهداشتی با رویکرد بهبود در حل مشکلات غذا و تغذیه جامعه امضا شد.

تامز کاپ 6: مراسم قرعه کشی تیم های والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت 26 مهر هفته تربیت بدنی، جشنواره ورزشی ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و بازنشستگان دانشگاه را برگزار می کند. این جشنواره در بخش آقایان در هفت رشته فوتسال، والیبال، داژبال، شنا، تنیس روی میز، دارت و طناب کشی همچنین در بخش بانوان در شش رشته والیبال، داژبال، شنا، تنیس روی میز، دارت و طناب کشی از اول مهر تا 2 آبان ماه برگزار می شود. به مناسبت هفته تربیت بدنی قرعه کشی تیم های شرکت کننده والیبال بانوان در ساختمان 43 برگزار شد. در مسابقات والیبال بانوان دانشگاه شش تیم از بیمارستان های شریعتی، مرکز طبی کودکان، امام خمینی (ره)، مرکز بهداشت جنوب تهران و دو تیم از ستاد مرکزی رقابت می کنند. امیر شایگان، مدیر تربیت بدنی دانشگاه بر توجه ویژه به ورزش بانوان در دانشگاه تاکید کرد. توضیح اینکه تیم منتخب والیبال بانوان دانشگاه سال گذشته موفق به کسب عنوان نایب قهرمان مسابقات کشوری کارکنان شد.

تامز اج 3: معرفی سومین گروه برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1
فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش

تامز اج 3: معرفی سومین گروه برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1

برنامه تامز اج به معرفی فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش اختصاص دارد. روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت بین الملل گروه های دارای مقالات Q1 در اسکوپوس را معرفی می کنند. در برنامه تامز اج3، سومین گروه برتر در تولید مقالات Q1 معرفی می شود. در این برنامه گروه نانوفناوری دارویی که در بازه زمانی 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه 8.6 مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده بررسی می شود. در دو برنامه قبلی گروه تغذیه جامعه و گروه اپیدمیولوژی و آماز زیستی را معرفی کردیم. در این برنامه دکتر فاطمه اطیابی مدیرگروه نانوفناوری دارویی و استاد فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی درباره این موفقیت توضیح می دهد.

تامز جی سی 10: زایمان بدون درد با روش اپیدورال در بیمارستان جامع بانوان آرش

زایمان بدون درد در بیمارستان جامع بانوان آرش دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 1393 در حال انجام است. در این برنامه تامز جی سی ( مراقبت سلامت) دکتر معصومه نتاج مجد، فوق تخصص بیهوشی در خصوص نحوه انجام اپیدورال در زایمان بی درد توضیح می دهد. وی روش اپیدورال را روشی برای خوشایند سازی زایمان طبیعی معرفی می کند. در این روش مادر باردار با بی حسی که از طریق سوزن بسیار باریک دریافت می کند درد کمتری را در زمان زایمان طبیعی حس کرده و زایمان خوشایندتری را تجربه می کند. دکتر نتاج سوالات متداول در خصوص روش اپیدورال را نیز پاسخ می دهد.