لیست اخبار صفحه :430
تامز تک 5:  قدردانی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا

تامز تک 5: قدردانی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا

بانک توسعه کشورهای اسلامی در مراسمی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا تجلیل کرد. دانشگاه علوم پزشکی تهران با صادرات ربات جراحی از راه دور به اندونزی و نمایش تیزر آن در دیدار آیت الله رئیسی با همتای اندونزیایی وی، روابط علمی و پزشکی دو کشور را تحت تاثیر قرار داد، روابطی که در سفر اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران به جاکارتا پررنگ تر و عمیق‌ تر نیز شد.

تامز پلاس 3: نخستین فراگیر فوق‌تخصصی بین‌الملل مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شد

دکتر معاذ الحداد، اولین فارغ‌التحصیل بین‌الملل فوق‌تخصصی نوزادان از پایان نامه خود دفاع کرد. این دانشجوی اهل یمن با حضور در استودیو شفا و در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تحصیل خود در این دانشگاه توضیح داد و گفت: سال 1383 به ایران آمدم و در زمینه علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع به تحصیل کردم. پزشکی عمومی را اینجا تمام کردم و بعد تخصص اطفال خواندم و مجدد به دانشگاه علوم پزشکی تهران آمدم و برای فوق تخصص از سال 1401 تا 1402 مشغول به تحصیل شدم. من خودم شخصاً دانشگاه علوم پزشکی تهران را انتخاب کردم زیرا از نظر علمی درجه خیلی بالایی دارد. برخوردهایی که من در دانشگاه علوم پزشکی دیدم چه با کارکنان چه با پزشکان و همکاران برخوردها عالی است.

برگزاری چهارمین جلسه از سلسله نشست های توانمند سازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای توانمند سازی و رشد فردی، سلسله نشست های توانمند سازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه برگزار کرد.

نشست پایش و ارزیابی عملکرد در حوزه امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تیم پایش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای «برنامه پایش و ارزیابی عملکرد حوزه امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور» برای انجام فرایند پایش در حوزه امور پشتیبانی و رفاهی در دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور پیدا کردند.