مجموعه کارگاه های آنلاین گذری کوتاه بر نشریات دانشجویی برگزار می شود

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارتقای مهارت های نوشتاری در حوزه نشریات دانشجویی، کارگاه آنلاین گذری کوتاه برنشریات دانشجویی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این مجموعه کارگاه ها روزهای یکشنبه هر هفته از 27 تیر 1400 از ساعت 12 تا 13 و به مدت 5 جلسه با تدریس فرزاد سلطانپور کارشناس دبیرخانه نشریات دانشجویی دانشگاه برگزار و در آن به تشریح مباحثی همچون: حقوق نشریات، اصول خبرنویسی، تیتر نویسی، گزارش نویسی و مصاحبه پرداخته خواهد شد.
علاقه مندان برای شرکت در این دوره آموزشی می توانند در لینک ثبت نام معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا اقدام به ثبت نام کنند.
همچنین، به منظور شرکت در کارگاه ها طبق جدول زمانی اعلام شده به لینک اینجا مراجعه و از طریق رسانه دانشجویی دارالفنون این کارگاه ها را دنبال کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه گذری کوتاه بر نشریات دانشجویی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان