مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی نکوداشت روز استاد در دانشکده بهداشت را برگزار کردند

مدیر امور دانشجویی و معاون مدیریت امور سلامت دانشجویان به نمایندگی از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز معلم با اساتید دانشکده بهداشت دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به مناسبت نکوداشت روز استاد، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی با همراهی دکتر فرهاد حبیبی معاون مدیریت امور سلامت دانشجویان سه شنبه 12 اردیبهشت ماه 1402 به صورت سرزده با حضور در کلاس های فعال دانشکده بهداشت از اعضای هیات علمی قدردانی کردند.
در این برنامه نمایندگان معاونت به دکتر محمدرضا منظم، دکتر محمد عرب، دکتر عباس رحیمی فروشانی و دکتر فریده گل بابائی تبریک گفته و با اهدای هدیه ای این روز فرخنده را گرامی داشتند.
توضیح اینکه، در ادامه دیدارهای گرامیداشت مقام استاد، دکتر مهدی ابراهیمی، مهندس میرزایی و دکتر حبیبی 13 اردیبهشت 1402 با حضور در دفتر دکتر محمدتقی بیک محمدی رییس دانشکده پزشکی و دکتر سید ابوالفضل ذاکریان و دکتر عباس استاد تقی زاده اساتید دانشکده بهداشت دانشگاه، از مقام این اساتید تجلیل و از آنها با اهدای لوح تقدیر کردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان