مراسم تکریم و معارفه مسئول درآمد بیمارستان ضیائیان برگزار شد

با حضور مدیر، مسئولان و کارکنان بیمارستان ضیائیان مراسم تکریم مسئول سابق و معارفه مسئول جدید درآمد بیمارستان ضیائیان در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، روز شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱ مراسم تکریم و معارفه مسئول جدید درآمد بیمارستان ضیائیان با حضور علی پیران مدیر بیمارستان، مسئولان و کارکنان در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات ارزنده پیمان لطفی مسئول سابق درآمد این بیمارستان، علی آذرهوش به‌عنوان مسئول جدید درآمد این مرکز معرفی شد.
در ابتدای این مراسم مدیر بیمارستان ضمن قدردانی از خدمات شایان پیمان لطفی در زمان تصدی وی، ایشان را فردی کاردان ،متعهد و بادانش در حیطه کاری خود دانست؛ مدیر بیمارستان در ادامه ضمن خوش آمد گویی و آرزوی موفقیت برای آذرهوش مسئول جدید درآمد بیمارستان ابراز امیدواری کرد با توجه به تجربیات ارزشمند ایشان در حیطه شغلی خود قطعاً شاهد موفقیت هرچه بیشتر این واحد در بیمارستان باشیم.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی