معرفی رابط و سفیر سلامت نمونه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در همایش سلامت و زندگی

در همایش سلامت و زندگی دانشگاه علوم پزشکی تهران از 2 رابط و سفیر سلامت نمونه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در همایش سلامت و زندگی جمعه 16 آذر 97 که به مناسبت روز جهانی داوطلب (۱۴ آذر) در سالن همایش ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، ۲ تن از داوطلبین و سفیران سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر تقدیر شد.
در این همایش که به همت معاونت اجتماعی دانشگاه و همکاری شبکه اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب در راستای گرامیداشت روز جهانی داوطلب و ارتقای سطح سلامت برگزار شد، بیش از ۶۰ داوطلب و سفیر سلامت این شبکه به همراه خانواده های خود در برنامه حضور داشتند.
برنامه‌های ارائه‌شده شامل سخنرانی علمی و نقش داوطلبین در خصوص پیشگیری از پوکی استخوان و همچنین اجرای کلیپ، موسیقی و ... بود.
فاطمه رضایی، داوطلب و سفیر سلامت نمونه پایگاه ضمیمه مرکز قائمیه سوگندنامه سفیران سلامت را با همراهی حاضرین خواند و در ادامه از ایشان و نرگس خانکی، رابط و سفیر سلامت پایگاه شماره یک موسی‌آباد به‌عنوان داوطلب نمونه از شبکه بهداشت اسلامشهر تقدیر شد.
در پایان نیز فیلم سینمایی آستیگمات برای شرکت‌کنندگان در همایش نمایش داده شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز