نشست هماهنگی دانشگاه سبطین کربلا در دانشکده توانبخشی برگزار شد

جلسه هماهنگی راه اندازی دانشگاه سبطین با حضور اعضای مرتبط در دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه شنبه 6 اردیبهشت 1401 با حضور دکتر سیداحمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده و سایر اعضا در سالن شورا برگزار شد.
در این نشست دکتر خاتون آبادی از همکاری همه اعضا برای پیشبرد اهداف قدردانی و اظهار امیدواری کرد که این مسیر به درستی طی و اهداف دانشکده محقق شود.
وی تصریح کرد: زمانبندی انجام امور می بایست به گونه ای باشد که قبل از مرداد ماه همه امور آموزشی مرتبط نظیر تهیه کوریکولوم های آموزشی و برنامه ریزی گروهها، انتخاب مدرس درس های ترم اول و دوم و ... صورت گرفته باشد.
دکتر خاتون آبادی از تعیین کارشناس آموزش برای دانشگاه سبطین سخن گفت و ضمن تعیین مسئولیت جذب نیروهای هیئت علمی برای دانشگاه سبطین، درخصوص دستورالعمل نحوه ارزشیابی و گزینش اساتید بحث و تبادل نظر شد.
سپس وظایف مسئول درس، کیفیت ارائه خدمات آموزشی، منابع کوریکولوم های تنظیم شده، هماهنگی گروه های آموزشی مرتبط و ترم بندی رشته ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی