واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت اسلامشهر از مرکز کاهش آسیب معتادین گذری بازدید کرد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر طی دو روز متوالی از مرکز کاهش آسیب معتادین گذری به‌منظور بررسی عملکرد این محل بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این بازدید که در روزهای سوم و چهارم مرداد 94 انجام شد، سمیرا سلیمانیان، کارشناس سلامت روان شبکه به بررسی عملکرد مرکز DIC پرداخت و متذکر شد مسئول فنی مرکز در اسرع وقت باید نقاط ضعف مرکز را برطرف کند و با تمام توان موجب کاهش
آسیب‌های اجتماعی شود.
وی در ادامه با توجه به شرایط کنونی اجتماعی و آسیب‌های متنوع در سطح جامعه گفت: ما باید به هر شکل ممکن هوشیارانه و کارشناسانه در رفع معضلات و منکرات تأثیرگذار باشیم؛ و رفع معضل و آسیب تنها با نگاه عمیق نظارتی، کارشناسی و تلاش و همت مضاعف امکان‌پذیر خواهد بود و کوتاهی در این امر قابل‌پذیرش نیست چراکه ما متولی رفع آسیب در سطح شهرستان هستیم.
خبر: خورسندفرد
زینب  ایمانی