وبینار کنفرانس بین المللی دوازدهمین مناظره با موضوع هرنی در بیمارستان سینا برگزار شد

مجموعه وبینار کنفرانس های بین المللی لاپاراسکوپی به صورت ماهانه با موضوعات مختلف برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، وبینار کنفرانس بین المللی بین المللی دوازدهمین مناظره با موضوع هرنی با حضور استادان برجسته بین المللی همچون دکتر مانی نیازی، از استرالیا و دکتر مرسده بقایی  از آمریکا به صورت ارتباط مجازی پنجشنبه 26 خردادماه سال 1401 به زبان انگلیسی در بیمارستان سینا برگزار شد.
در این وبینار کنفرانس که دکتر محمد طالب پور، ریاست پنل آن را به عهده داشت استادان نامی لاپاراسکوپی و جراحی عمومی همچون دکتر علی یعقوبی، دکتر مطهر، دکتر بهلولی به عنوان اعضا پنل شرکت داشتند و فلوشیپ های رشته لاپارسکوپی به بیان آخرین مقالات و دستیاوردهای روز عمل هرنی به روش لاپاراسکوپی پرداختند.
توضیح اینکه، پنج شنبه های آخر هر ماه تا پایان سال این مجموعه وبینارها با موضوعات مختلف لاپاراسکوپی برگزار خواهد شد که علاقمندان به این مباحث می توانند هر ماه با مراجعه به سامانه یکپارچه آموزش مداوم پزشکی کشور در این وبینارها ثبت نام و شرکت کنند.

فاطمه صدراپور

فاطمه صدراپور