ویزیت رایگان به مناسبت هفته سلامت در دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزارشد

به همت مدیریت درمان و توانبخشی و به بهانه هفته سلامت ۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه ویزیت رایگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، سه شنبه ۱2 اردیبهشت ۱۴۰۲ و به بهانه هفته سلامت برنامه ویزیت رایگان، غربالگری، ارزیابی و درمان در زمینه فیزیوتراپی، سنجش شنوایی، گفتاردرمانی و کاردرمانی  برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در همه واحدها و خانواده آنها به همت مدیریت درمان و توانبخشی دانشکده و با همکاری و هماهنگی روابط عمومی دانشکده برگزار شد.

در این برنامه که با استقبال کارکنان دانشگاه و مراکز بهداشتی درمان دانشگاه همراه بود، مراجعین از نظر سلامت گوش، آسیب های عضلانی اسکلتی  و آسیب های شناختی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

سید امیر  میری

سید امیر میری