پنجشنبه نیکوکاری قلب و عروق در شهرستان ری

با حضور کادر درمان و متخصص قلب و عروق مرکز قلب تهران، 50 مراجعه کننده و بیمار در مرکز خدمات جامع سلامت ولی آباد شهرستان ری ویزیت، درمان یا به مرکز قلب تهران ارجاع شدند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، پنجشنبه 8 شهریورماه 1403 یک گروه شامل متخصص بیماری های قلب و عروق، کادر درمان و کمک بهیار با حضور در یکی از مناطق کم برخوردار شهرستان ری نسبت به ویزیت و ارجاع بیماران و مراجعین مرکز خدمات جامع سلامت ولی آباد شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری اقدام کردند.
پیرو پنجشنبه های نیکوکاری مصوب مرکز قلب تهران و با همکاری بنیاد خیریه قلب سالم، تیم پزشکی و کادر درمان از مرکز قلب تهران در مرکز خدمات جامع سلامت ولی آباد شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری شروع به فعالیت کردند و حدود 50 بیمار از لحاظ قلبی عروقی غربالگری شدند و آموزش های لازم در خصوص پیشگیری از عوامل خطر به افرادی که مراجعه کردند داده شد.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی