پیام تبریک رئیس بیمارستان سینا به مناسبت روز استاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ دکتر محمد طالب پور، با ارسال پیامی، سالروز گرامیداشت مقام شهید مرتضی مطهری و روز استاد را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

استادی و بخشایندگی علم و دانش از مقدس ترین حرفه هاست که خداوند متعال روزی برخی از بندگانش می کند و چه زیباست معلمی که آنچه از علم به سختی کسب کرده در اختیار نسل های بعد از خود قرار می دهد تا چراغ روشنگری و دانش تا همیشه روشن بماند.
12 اردیبهشت ماه سالروز گرامیداشت، مقام استاد شهید مرتضی مطهری را که به نام روز معلم نامگذاری شده است خدمت جامعه دانشگاهی به ویژه استادان فرهیخته بیمارستان سینا که با تلاش  و همت خود در راه هموار کردن مسیر  رشد و تعالی گام برمی دارند تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سربلندی و موفقیت آنان را خواستارم.

دکتر محمد طالب پور
رئیس بیمارستان سینا