پیام تبریک رئیس بیمارستان شریعتی به مناسبت ارتقای چند عضو هیئت علمی این بیمارستان

چند عضو هیئت علمی بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مرتبه علمی بالاتر ارتقا یافتند.

پیام تبریک دکتر احمد رضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی به مناسبت ارتقای چند تن ازاعضای هیات علمی بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، چند تن از اعضای هیئت علمی بیمارستان شریعتی  بر اساس رای هیئت ممیزه دانشگاه که روز  چهارشنبه 21  دیماه 1401 برگزار شد، به مرتبه علمی بالاتر ارتقا یافتند.

بر اساس این مصوبه دکتر لیلاآقا قزوینی از گروه رادیولوژی و دکتر انسیه نسلی اصفهانی از گروه غدد به مرتبه علمی استادی و  دکتر سعید محمدی از گروه انکولوژی هماتولوژی و دکتر مجید بشکار ازگروه جراحی فک و صورت به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا یافتند.

به همین مناسبت دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی این ارتقا را به آنان تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

با سلام
ارتقاء همکاران گرامی ، جناب آقای دکتر سعید محمدی، سرکار خانم دکتر نسلی ،جناب آقای دکتر بشکار به مرتبه دانشیاری و سرکار خانم دکتر آقاقزوینی به مرتبه استادی را به ایشان تبریک عرض می کنم.
دکتر احمد رضا جمشیدی
رئیس بیمارستان شریعتی