پیام تبریک رئیس بیمارستان ضیائیان به مناسبت روز داروساز

دکتر محمد عفت پناه در پیامی روز داروساز را به جامعه فرهیخته و زحمت کش داروساز به ویژه داروسازان بیمارستان ضیائیان تبریک گفت.

رئیس مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در پیامی روز داروساز را به جامعه فرهیخته و زحمت کش داروساز به ویژه داروساز ان بیمارستان ضیائیان تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، متن پیام دکتر محمد عفت پناه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
پنجم شهریورماه زاد روز دانشمند بزرگ مشرق زمین حکیم زکریای رازی شیمی دان، طبیب، داروشناس و داروساز بزرگ ایرانی فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت جایگاه و خدمات جامعه پرتلاش و توانمند داروساز است.
دارو و داروسازی درتامین سلامت جامعه و بیماران نقشی بی بدیل و جایگاه ویژه ای دارد و این خود بهانه ای است که در زادروز حکیم زکریای رازی همت والای این قشر دیگربار ستوده شود.
این روز فرصتی است تا از نقش حیاتی و بی بدیل جامعه داروسازان کشور که سهم به سزایی در زنجیره ارائه خدمات سلامت و نیز رفع نیازهای دارویی بیماران دارند، تشکر و قدردانی نمایم.
از خداوند منان آرزوی سلامتی، طول عمر باعزت و توفیقات علمی را برای شما عزیزان خواستارم.
دکتر محمد عفت پناه
رئیس مرکز آموزشی درمانی ضیائیان