پیام تسلیت سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت درگذشت دکتر زهراء خدابنده لو

دکتر محمدرضا روئینی سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه، در پی درگذشت دکتر زهراء خدابنده لو داروساز و مسئول فنی داروخانه انستیتو کانسر مجتمع امام خمینی (ره) ، در پیامی این فقدان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، متن پیام به شرح زیر است:
انّا للّٰه وإنّا إلیْه راجعون
امام صادق علیه السّلام می فرماید:
ما قضی مسْلمٌ لمسْلمٍ حاجهً إلاّ ناداه اللّه تبارک و تعالی: علیّ ثوابک ولا ارْضی لک بدون الْجنّه.
هـر مسلمانی که نیاز و حاجت مسلمانی را برطرف نماید، خدای متعال به او می فرماید: اجـر و ثواب تـو به عهده من است و به کمتر از بهشت برای تو راضی نخواهم شد.
امروز خبر درگذشت همکار گرامی مان در مجموعه داروخانه های دانشگاه، سرکار خانم دکتر زهراء خدابنده لو، داروساز و مسئول فنی انستیتو کانسر، ما و همه همکاران مجموعه داروخانه ها را در عین بهت و ناباوری به سوگ نشاند.
دکتر خدابنده لو، همکاری مومن، دلسوز، خوش کردارو بسیار مسئول بود.
درگذشت این همکار با ایمان و نیک رفتار را به خانواده گرامی، همکاران مجموعه داروخانه ها و دانشگاه علوم پزشکی تهران، تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحومه آمرزش و برای بازماندگان طلب صبر جزیل دارم.
دکتر محمدرضا روئینی
سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران