چهارمین ملاقات عمومی مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی تهران

چهارمین ملاقات عمومی مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر مسعود میرمعینی، مدیر توسعه منابع انسانی دانشگاه، علیرضا یارمحمدی، معاون توسعه منابع انسانی و زهره جباری مقدم، رئیس گروه مهندسی مشاغل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه، روز چهارشنبه 20 بهمن 1400چهارمین جلسه دیدار چهره به چهره مسئولان ستادی دانشگاه با کارکنان واحد های تابعه در محل ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر مسعود میر معینی مدیر توسعه منابع انسانی دانشگاه، علیرضا یارمحمدی معاون توسعه منابع انسانی و زهره جباری مقدم رئیس گروه مهندسی مشاغل دانشگاه حضور داشتند.
این جلسه که با حضور 20 مراجعه کننده از کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه تشکیل شد ابتدا دکتر میرمعینی ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی، خدا قوت و تبریک ایام دهه مبارک فجر به همکاران ابراز امیدواری کرد این دیدارها و تشکیل جلسات باعث حل مشکلات همکاران ارجمند در واحدهای مختلف دانشگاه در چارچوب قوانین و آیین نامه ها شود.
در ادامه متقاضیان ضمن پرکردن فرم مربوطه،  درخواست ها و مشکلات خود را به صورت شفاهی بیان داشتند که توسط مسئولان حاضر به صورت مجزا به سوالات و درخواست های ایشان پاسخ داده شد.

وحید مزاجردی

وحید مزاجردی