کارگاه 'چگونه پروفشنالیسم را در فراگیران ارتقا دهیم؟' در تالار قریب دانشکده پزشکی برگزار می شود

5 شنبه اول آذر، به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، کارگاه 'چگونه پروفشنالیسم را در فراگیران ارتقاء دهیم؟' در تالار قریب دانشکده پزشکی برگزار می شود.

​به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه در راستای آشنایی با روش­های آموزش و ارتقاء پروفشنالیسم در فراگیران برگزار خواهد شد.
طبق اعلام دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی شرکت در کارگاه مفهوم تعهد حرفه ای، پیش نیاز شرکت در این کارگاه است.
این کارگاه دارای امتیاز فرهنگی می باشد و مسئولین کارآموزی، کارورزی، دستیاری گروه های داخلی و اطفال در اولویت ثبت نامی هستند.
علاقه مندان برای ثبت نام باید به صورت الکترونیکی و با مراجعه به آدرس اینترنتی medicine.tums.ac.ir/edo  و یا تماس با شماره 88973670 داخلی 8 نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. مهلت ثبت نام تا 28 آبان است.
این کارگاه روز پنج شنبه اول آذر 97 از ساعت 8 تا 12 در تالار قریب دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

مینا  محمدی

مینا محمدی