کسب مدال طلای مسابقات کاراته در چهاردهمین المپیاد ورزشی وزارت بهداشت

آرش عباسی برای اولین بار توانست مدال طلای مسابقات کاراته سبک کومیته را در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، رقابت‌های چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از روز پنجشنبه ۱۰ شهریور در سالن دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، آغاز شد.
در این المپیاد، حدود ۱۲۰۰ ورزشکار و شرکت کننده از ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور حضور دارند.
آرش عباسی دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران مدال طلای مسابقات کاراته سبک کومیته را در وزن ۶۰- کیلوگرم در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به دست آورد.
در این رقابت ها سرپرستی تیم کاراته دانشگاه را بهمن سیاوش وهابی و مربی گری تیم را استاد رضا صافی بر عهده دارند.
توضیح اینکه، مقام دوم این مسابقات را مهدی پور احمدیان دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و مقام سوم و سوم مشترک را به ترتیب محمد جواد حسینی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مهدی یزدانی فر دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به دست آوردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان