کنفرانس وبینار، بین دانشگاهی تازه های جراحی لاپاراسکوپی کولورکتال برگزار شد

کنفرانس وبینار کولورکتال با حضور استادان برجسته و فلوشیپ های دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  بیمارستان سینا، کنفرانس وبینار، بین دانشگاهی تازه های جراحی لاپاراسکوپی کولورکتال، پنجشنبه 9 بهمن ماه سال 99 با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.
در این کنفرانس که با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و شیراز برگزار شد استادان برجسته و فلوشیپ های لاپاراسکوپی و کولورکتال حضور داشتند و به ارائه آخرین و نوین ترین دستاوردهای این رشته پرداختند.
کنفرانس وبینار جراحی لاپاراسکوپی کولورکتال، در 2 پانل برگزار شد و در پانل اول به مباحث لاپاروسکوپی یا جراحی Open ؟ ERAS در جراحی کولورکتال، تأثیر پرپ روده در جراحی کولورکتال : تأثیر روی SSI وERAS.، اصول عیب یابی و رفع نقص حین جراحی لاپاروسکوپیک کولورکتال، همی کولکتومی راست، چپ، سیگموئید لاپاروسکوپیک در بیماری های خوش خیم، رزکسیون کولون چپ در IBD کمپلیکه، آزادسازی خم طحالی در لاپاروسکوپی، مبانی اکسیزیون مزوکولیک کامل در کانسر کولون، کولکتومی راست لاپاروسکوپیک در بیماری بدخیم و گزینه های بازسازی ایلئوکولیک، یافته های غیرمنتظره در آپاندکتومی، یافته های غیرمنتظره حین کولکتومی در کانسر و چالش های تومور کولون عرضی پرداخته شد.
و در پانل دوم موضوعات؛ کولکتومی راست advanced در کرون و جراحی مجدد، کاهش Conversion در جراحی کولورکتال، جراحی کولورکتال در افراد چاق و morbid obese، کولکتومی چپ و سیگموئید در بدخیمی و گزینه های بازسازی کولورکتال، موارد کلیدی در جراحی هارتمن جهت تسهیل در برگرداندن لاپاروسکوپیک آن-برگشت هارتمن، مبانی درمان کانسر رکتوم:Staging, TME درمان نئوادجوانت و ادجوانت، نقش لاپاروسکوپی در اداره انسداد روده باریک، نقش لاپاروسکوپی در اداره انسداد روده بزرگ، رزکسیون Low Ant لاپاروسکوپی در کانسر رکتوم: TME و جراحی upper و mid رکتوم، درمان لاپاروسکوپیک دیورتیکولیت: انتخاب بیمار، مهارت ها و استراتژی، کاهش لیک آناستوموز کولورکتال، روش نجاتآناستوموز و کولکتومی توتال اورژانس و الکتیو مورد بررسی قرار گرفت.

رضا  آسیابی

رضا آسیابی