گرامیداشت روز دانشجو در بیمارستان بهارلو

به مناسبت 16 آذر مراسم گرامیداشت روز دانشجو در بیمارستان بهارلو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان بهارلو، مراسم گرامیداشت روز دانشجو در بیمارستان بهارلو با حضور رئیس و مدیر بیمارستان، معاونین آموزشی و درمان، اساتید، دستیاران، اینترنها و دانشجوهای این مرکز برگزار شد.

در این مراسم دکتر حمیدرضا حکمت ضمن تبریک این روز گفت، دانشجو باید فارغ از هر مسئله ای مدام در حال یادگیری باشد و در این راه مسیر تمام تلاش خود را باید به کار گیرد. وی تلاش مجموعه بیمارستان بهارلو در بخش آموزش را بهبود شرایط در راستای بالابردن توان علمی دانشجوها و فراگیران بیمارستان دانست و برای ارتقا توان علمی آنان آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه دکتر امید امینیان رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین الملل دانشگاه علوم‌پزشکی تهران، دکتر بهنام بهنوش معاون درمان بیمارستان، دکتر ندا فرجی معاون آموزشی ضمن تبریک این روز به ایراد سخنرانی پرداختند و به اهمیت جایگاه دانشجو در بیمارستان تاکید کردند و برای دانشجوها در ادامه مسیر آموزشی آرزوی سلامت و موفقیت کردند.

در پایان با اهدای گل و شیرینی روز دانشجو  به فراگیران بیمارستان بهارلو تبریک گفته شد.

محمد  علی پور

محمد علی پور