برگزاری دوازدهمین جلسه استانداردسازی تجهیزات پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره)

دوازدهمین جلسه استانداردسازی تجهیزات پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) به همت واحد تجهیزات پزشکی معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دوازدهمین جلسه استانداردسازی تجهیزات پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) به همت واحد تجهیزات پزشکی معاونت درمان ، با موضوع بررسی تجهیزات پزشکی کلینیک یلدا با حضور مهندس سمیرا شریفیان کارشناس اداره تجهیزات پزشکی، مهندس چمناز غفارزاده کارشناس تجهیزات پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) و مهندس شقایق ملکی کارشناس معاونت توسعه سه‌شنبه 7 اردیبهشت 1400 برگزار شد.

در این جلسه تجهیزات استاندارد موردنیاز کلینیک یلدا موردبحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضای حاضر در نشست رسید.

توضیح اینکه پروژه استانداردسازی از سال ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی آغازشده و به‌صورت مداوم توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان برگزار می‌شود. تاکنون در این رابطه بیش از ۶۰ جلسه برگزارشده و استانداردسازی ۱۰ بیمارستان دولتی تابعه انجام‌گرفته است.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس