معارفه دانشجویان دانشکده پرستاری بانک ملی در بیمارستان بهرامی

جلسه معارفه دانشجویان دانشکده پرستاری بانک ملی در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، روز دوشنبه 16 فروردین 1400 جلسه معارفه 20 نفر از دانشجویان دانشکده پرستاری بانک ملی در بیمارستان بهرامی برگزار شد.
در این جلسه مربیان شامل زهرا نجفی دانشجوی دکتری پرستاری، ام البنین رحیمی پرستار بخش NICU2، و معصومه امینی پرستار بخش PICU خود را معرفی کردند.
سپس بیمارستان بهرامی و بخش های درمانی، پاراکلینیک، و اداری معرفی و درباره رسالت و چشم انداز این بیمارستان، منشور حقوق گیرندگان خدمت، راهنمای پوشش حرفه ای،اهمیت کار تیمی، مراقبت خانواده محور، و ویژگی ها و خصوصیات پرستار کودکان  مطالبی ارائه شد.
در پایان کلیپ هایی با موضوع اهمیت بهداشت دست و کنترل عفونت های بیمارستان و نحوه پوشیدن و درآوردن وسایل حفاظت فردی برای دانشجویان نمایش داده شد.

مریم سپهوند

مریم سپهوند