نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای مسئولیت اجتماعی به محرومیت زدایی از مناطق تحت پوشش کمک می کند
دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به شنبه های نیکوکاری و هشتک همه با هم بسوی محرومیت زدایی گفت: دانشگاه در راستای مسئولیت اجتماعی، به محرومیت زدایی از مناطق تحت پوشش کمک می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ هیئت رئیسه، دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی سال ۱۴۰۲ و وضعیت املاک استیجاری دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی شد.
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این جلسه با اشاره به برنامه هفتگی دانشگاه در بازدید از مناطق محروم گفت: معاونت بهداشت دانشگاه، بانکاطلاعاتی خوبی را از وضعیت مناطق محروم تهیه کرده و مسائل مالی و اجتماعی، بهداشتی، روحی و روانی ساکنین مناطق شناسایی شده است. براین اساس درنظر داریم در قالب پویش شنبههای نیکوکاری، هر هفته از این مناطق بازدید و درحدتوان به این افراد کمک کنیم.
دکتر قناعتی دیدن این مناطق از نزدیک را در ایجاد نگرش حمایتی بیشتر موثر دانست و افزود: اگرچه رسیدگی به این مناطق امر حاکمیتی است و باید به صورت سیستماتیک انجام شود و در این عرصه سازمانهای مختلف مانند کمیته امداد و… تلاش میکنند، اما دانشگاه هم میتواند در راستای مسئولیت اجتماعی خود به محرومیت زدایی از این مناطق کمک کند.
رئیس دانشگاه، با تاکید بر تاسی از امیرالمومنین (ع) در کمک به فقرا گفت: برای پالایش روحی، خوب است که اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان از نزدیک به این مناطق سر بزنند. کار خیر مقولهای است که همه افراد با هر گرایشی از آن استقبال میکنند. قطعا اگر دنبال کار خیر باشیم میتوانیم منابع آن را نیز جذب کنیم.
دکتر قناعتی بر لزوم برگزاری اردوهای جهادی دانشجویی در مناطق محروم تاکید کرد و افزود: دانشجویان با دیدن این مناطق، وقتی وارد عرصه خدمت میشوند، شرایط مردم را بهتر درک میکنند.
رئیس دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود، پس از شنیدن گزارش املاک دانشگاه، از تلاشهای دکتر رحیم نیا معاون توسعه دانشگاه قدردانی کرد و گفت: وضعیت املاک را براساس زمانبندی مشخص پیگیری و پروژههای عقبمانده را تسهیل کنید. خرید مراکز جامع سلامت، پروژه ساختمان جدید دانشکده پزشکی و مرکز جامع همایشها، از اولویتهای دانشگاه است که باید در این زمینه برنامهریزی کنیم.
دکتر قناعتی با تاکید بر انعطافپذیری، شفافیت و ضابطهمندی در توزیع بودجههای دانشگاه افزود: با همکاری موسسه ملی تحقیقات سلامت، پروژههای مطالعاتی را تعریف کنید که بودجه به صورت هدفمند توزیع شود. تلاش ما رسیدن به الگویی است که از شفافیت برخوردار باشد و برای رسیدن به این الگو لازم انعطافپذیری داشته باشیم.
بررسی وضعیت املاک و دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی دانشگاه
سپس دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، از وضعیت املاک استیجاری دانشگاه گزارشی ارایه کرد و گفت: اداره املاک و مستغلات، وضعیت املاک دانشگاه را شناسایی و در قالب سامانه نرم افزاری جمع آوری و به صورت دفترچه ای در سه نسخه منتشر کرده است.
دکتر رحیم نیا موارد اجاره ای واحدها، سنوات حضور مستاجرین، کاربری فضاهای اجاره ای، مبلغ اجاره و... را به تفکیک تشریح کرد و گفت: باتوجه به گستردگی و پراکندگی املاک دانشگاه و به منظور ساماندهی فضاهای موجود شیوه نامه اجاره املاک دانشگاه تدوین شده است.
معاون توسعه دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی امسال دانشگاه را تشریح کرد و گفت: آئین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه با رویکرد حفظ انضباط مالی، توزیع متناسب و عادلانه امکانات و منابع و همچنین حذف هزینه های غیرضروری و افزایش درآمدهای پایدار تدوین شده است.
دکتر رحیم نیا بر شناسایی ظرفیت های دانشگاه تاکید کرد و گفت: استفاده از این ظرفیت ها به افزایش منابع، توسعه صنعت توریسم درمانی و تقویت ارتباط با صنعت کمک می کند.
معاون توسعه دانشگاه، صرفه جویی در هزینه ها، توسعه منابع انسانی و شایسته گزینی را ضروری خواند گفت: دستورالعمل اجرایی بودجه به منظور شکل گیری اقتصاد و سلامت دانش بنیان، پاسخگویی اجتماعی و هدایت تحقیقات دانشگاهی به سوی پژوهش های کاربردی و مسئله محور تهیه شده است.
در ادامه ضوابط عمومی و کلی این دستورالعمل بررسی شد و اعضای هیئت رئیسه پیشنهادات خود را در هریک از بندها مطرح کردند.
نظر دهید