دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه اندازی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) و ارایه بسیاری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته در این مرکز و دیگر مراکز خود، موفق به جابه جایی مرزهای خدمت شده است. در این برنامه دکتر مجتبی نیازی رئیس اداره اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با معرفی بخش اورژانس کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)، این بخش را بسیار پیشرفته و مطابق استانداردهای روز معرفی می کند.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مجتبی نیازی رئیس اداره اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص معرفی بخش اورژانس کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گفت: خدا را شاکرم که این مرکز به مجموعه خدمترسانی نظام سلامت کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه شد و باتوجهبه امکانات و تجهیزات موجود کمک بزرگی در رفع نیازهای مردم است.
وی اضافه شدن حتی یک تخت را برای نجات جان بیماران موثر دانست و ادامه داد: باتوجهبه ریفرال بودن و پذیرش بیمار از سراسر کشور و انجام تخصصهای مختلف در این مجموعه، اضافهشدن یکتخت بهسلامتی کشور بسیار کمککننده است و این بیمارستان توانسته بخش بزرگی از نیاز مردم در این حوزه را برطرف کند.
دکتر نیازی با اشاره به تعداد تخت های اورژانس گفت: باتوجهبه استانداردها، یکدهم تختهای هر بیمارستان باید به بخش اورژانس اختصاص پیدا کند و ما در این بخش 120 تخت اورژانس نیازمان است؛ با افزایش تختهای سرپایی به 102 تخت بستری، حدود 110 تخت اورژانس در این مرکز فعال است که نسبت به بیمارستان قدیم افزایش قابلتوجهی دارد.
رئیس اداره اورژانس دانشگاه تصریح کرد: یکی از شاخصهای ملی کشوری بحث درصد تعیین تکلیفشدن بیماران ظرف 6 ساعت است که ما در این بخش باتوجهبه اضافهشدن اتاقهای تروما، سی پی آر، آزمایشگاه، سیتیاسکن و سایر قسمتهای تخصصی شاهد یک دپارتمان اورژانس استاندارد در این بیمارستان و افزایش سرعت در تعیین تکلیف بیماران هستیم.
دکتر نیازی با بیان اینکه در این بخش از بهروزترین تجهیزات رفاهی و درمانی استفاده شده است گفت: در حال حاضر از لحاظ تجهیزاتی مشکلی وجود ندارد و این مرکز درمانی از نادر بیمارستانهای کشور است که در آن از چنین تجهیزات پیشرفتهای استفاده شده و این ویژگی، برای کادر درمان و اساتید کاملاً ملموس خواهد بود.
نظر دهید