انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران 8 تا 9 خرداد 1403 به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی با اعلام مهلت ثبت نام داوطلبان شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویان به پایان رسیده است، گفت: دانشجویان و دستیاران دانشگاه می توانند، با انتخاب نمایندگانی شایسته، دلسوز و دارای حس مسئولیت اجتماعی نسبت به مسائل حوزه دانشجویی و دستیاران در تصمیم گیری های مهم نقش اساسی و تعیین کننده داشته باشند.
وی افزود: از همه دانشجویان و دستیاران دانشگاه دعوت می کنم تا در این انتخابات که به برای رفاه حال دانشجویان شرکت کننده به صورت الکترونیکی برگزار می شود شرکت کنند.
توضیح اینکه، انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، از سه شنبه 8 خرداد 1403 ساعت 8 صبح تا چهارشنبه 9 خرداد 1403 ساعت 12 ظهر به صورت الکترونیکی، از طریق سامانه سیپاد به آدرس اینجا برگزار خواهد شد.
برای دریافت پوستر انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی