• تاریخ انتشار : 1403/07/15 - 07:16

همزمان با هفته جهانی مقاومت میکروبی

اولین جشنواره هنری دانشجویی مرتبط با مقاومت میکروبی و مصرف بهینه آنتی بیوتیکها برگزار می شود

مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیک های دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در طی هفته جهانی مقاومت میکروبی 29 تا 30 آبان ماه، برای اولین بار، جشنواره آثار هنری مرتبط با مقاومت میکروبی و مصرف بهینه آنتی بیوتیک ها را در دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

اولین جشنواره هنری دانشجویی مرتبط با مقاومت میکروبی و مصرف بهینه آنتی بیوتیکها
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، این جشنواره فرصتی است برای علاقه مندان به علم تا با آثار خود، اهمیت موضوع مقاومت میکروبی را به تصویر بکشند.
شرایط شرکت:
• مخاطبان: کلیه دانشجویان حوزه سلامت شامل پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، داروسازی و علوم پایه پزشکی از تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور
• نوع آثار: نقاشی، طراحی، کاریکاتور، اینفوگرافی و پوستر
• محور های جشنواره: آثار باید به موضوع مقاومت میکروبی و مدیریت مصرف بهینه آنتیبیوتیک مرتبط باشند.
معیارهای داوری:
• خالقیت و نوآوری
• ارتباط با موضوع جشنواره
• تأثیرگذاری و پیام رسانی
جوایز:
اعطای گواهی نامه معتبر به برگزیدگان به همراه جوایز ارزنده و لوح تندیس به سه نفر برتر
نحوه ارسال آثار:
لطفا آثار هنری خود را به ایمیل com.gmail@22Asresearch ارسال کنید.
برای مشارکت در پرسش نامه و ثبت نام به اینجا مراجعه کنید.
مهلت ارسال آثار هنری تا تاریخ  10 آبان ماه 1403 است.
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید .

• گروه خبری : معاونت تحقیقات فناوری
فاطمه تقی زاده