برگزاری جلسه مدیریت حوادث و بلایا در هفته سلامت در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحدحوادث و بلایای شبکه جلسه مدیریت حوادث و بلایا ،بارویکرد نقش مردم، مسئولین، سمن ها را در هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر،این جلسه چهارشنبه 28 اردیبهشت1401با موضوع مدیریت حوادث و بلایا بارویکرد نقش مردم، مسئولین، سمن ها به مناسبت هفته سلامت باحضوردبیران حوادث و بلایای مراکزخدمات جامع سلامت درسالن اجتماعات ستاد شبکه برگزار شد.

این جلسه با تشریح و بررسی نقش مردم، مسئولین و سمن ها در مدیریت حوادث و بلایا منطقه تحت پوشش و راه کارهای برقراری تعامل در جهت استفاده هرچه بیشتر از این ظریفیت بالقوه آغاز شد ،سپس مهندس محسن عصمتی، دبیر بلایا شبکه در مورد چگونگی تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بحران(EOP) برخی موضوعات از جمله ایجاد چارت ICS (نقش افراد در هنگام بروز حوادث و بلایا)، تعیین اهداف مختلف در برنامه عملیاتی سالانه و تلاش درجهت تحقق این اهداف، برگزاری جلسات کمیته بحران به صورت فصلی مواردی را بیان کرد.

در پایان پیشنهاد دبیران حاضر مورد بررسی وتبادل نظر قرار گرفت تا  به نحوشایسته مدیریت حوادث و بلایا در مراکز انجام شود.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده