نهمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران
در سال 2050 کشورهایی از لحاظ اقتصادی در جهان پیشرو خواهند بود که جمعیت بالایی دارند
در نهمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تأکید بر افزایش فرزندآوری، مسئولان کمیتههای تخصصی، اقدامات انجام شده در این زمینه را ارائه کردند.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 18 دی 1401 قرارگاه جوانی جمعیت که با حضور مسئولان کمیتههای مربوطه در سالن مدافعان سلامت سازمان مرکزی برگزار شد، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه اقدامات اثرگذاری در قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه صورتگرفته است؛ گفت: شاخصهای رشد جمعیت در محدوده دانشگاه علوم پزشکی تهران از سایر دانشگاهها بیشتر بوده است، این مهم بیانگر این است که مسئله فرزندآوری در این دانشگاه بسیار جدی پیگیری میشود.
وی افزود: کشوری که بالای 80 میلیون نفر جمعیت داشته باشد، میتواند چرخه اقتصادی قابل قبولی را داشته باشد و توسعه یابد.
دکتر قناعتی ادامه داد: آماری که یک نهاد معتبر علمی بینالمللی برای سال 2050 منتشر کرده است نشان میدهد؛ کشورهایی که از لحاظ اقتصادی در جهان پیشرو خواهند بود جمعیت بالایی دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: اگر پنجره جمعیتی که بهشدت کشور ما را تهدید میکند بسته شود، بازکردن آن، نسلها زمان میبرد؛ اما با تلاش همکاران امید داریم، بتوانیم در سطح ملی اثرگذار باشیم. وظیفه انسانی، اخلاقی و دینی حکم میکند به این موضوع مهم، توجه ویژه داشته باشیم.
در ادامه دکتر علیرضا اولیایی منش دبیر کمیتههای تخصصی قرارگاه جوانی جمعیت و معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی تهران با حمایت رئیس و همه معاونان تحرک خیلی زیادی در زمینه جوانی جمعیت را رقم زده است؛ تأکید کرد: در شرایط کنونی باید امکاناتی را فراهم کنیم تا همکاران و هموطنان عزیزمان با اشتیاق بیشتری به سمت فرزندآوری گام بردارند.
سپس دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان و دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه به فعالیتهای در دست اقدام معاونت درمان و معاونت غذا و دارو در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره کردند.
در پایان مسئولان کمیتههای تخصصی نظرات و پیشنهادهای سازنده خود را بیان کردند.
نظر دهید