• تاریخ انتشار : 1403/02/18 - 17:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 322
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه با کارشناسان سینارسانه

دکتر ترابی: اگر می خواهیم بهترین خود در عرصه روابط عمومی باشیم باید به استقبال چالش ها و کارهای نو برویم

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با کارشناسان سینارسانه، گفت: اگر می خواهیم بهترین خود در عرصه روابط عمومی باشیم باید به استقبال چالش ها و کارهای نو برویم.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سری نشست های به کارگیری هوش مصنوعی در فعالیت های روابط عمومی 17 اردیبهشت 1403، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، با اشاره به شناسایی الگوریتم های افزایش مخاطبان با استفاده از هوش مصنوعی گفت: افزایش اقبال عمومی به محتوای رسانه ای، سرمایه مهمی است که به استحکام هویت دانشگاه کمک می کند.

به کارگیری هوش مصنوعی در بازبینی شیوه انتشار اطلاعات
دکتر ترابی با تاکید بر بازبینی  مستمر شیوه انتشار اطلاعات گفت: از هوش مصنوعی برای ایده پردازی در نحوه تولید و انتشار اطلاعات می توانید استفاده کنید. برای این امر، مهم است که درخواست خود را از هوش مصنوعی به درستی و خلاقانه بپرسید.

استقبال از چالش‌‌ها و تاثیر ان در پیشرفت انسان
مدیر روابط عمومی دانشگاه، پس از تعیین پروژه های به کارگیری هوش مصنوعی در حیطه های مختلف روابط عمومی،  برای کارشناسان سینا رسانه، گفت: اگر می خواهیم بهترین خود در این عرصه باشیم باید به استقبال چالش ها و کارهای نو برویم. چالش، نیروی پیش‌‌برنده انسان به سوی نوآوری است و بدون آن پیشرفتی حاصل نمی شود.

تاکید بر مطالعه و پژوهش مستمر
دکتر ترابی با اشاره به پژوهش به کارگیری هوش مصنوعی در روابط عمومی دانشگاه های برتر جهان گفت: با پژوهش و مطالعه مستمر درزمینه ابزارهای هوش مصنوعی، علاوه بر توسعه فعالیت های جدید می توانیم به نشر علم و به روزرسانی دانش خود کمک کنیم.

نقش فعالیت رسانه‌ای اساتید در ارتقا رتبه دانشگاه
مدیر روابط عمومی دانشگاه کسب رتبه زیر 100 دانشگاه در وبومتریک را هدفی دانست که با توسعه فعالیت های رسانه ای محقق می شود و افزود: برای ارتقا رتبه دانشگاه مهم است که تک تک اعضای هیئت علمی در زمینه به کارگیری ابزارهای مختلف رسانه ای، نحوه افزایش مخاطبان و چگونگی تعامل با آنان، توانمندی لازم را کسب کنند.

هدفمندی و تلاش رمز موفقیت
مدیر روابط عمومی دانشگاه تلاش و هدفمندی را رمز موفقیت دانست و افزود: انسان های هدفمند و پرتلاش موفق تر هستند. آنان برای رسیدن به اهداف خود برنامه دارند و هر روز برای رسیدن به آن تلاش می کنند.

شناخت ابعاد وجودی انسان و پرهیز از  به بطالت گذراندن عمر
دکتر ترابی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ابعاد وجودی انسان به عنوان کاربر اصلی هوش مصنوعی گفت: انسان دارای سازمان جسم، سازمان روان و سازمان روح است. سازمان جسم را تغذیه تحرک و استراحت، سازمان روان را آگاهی، انگیزه و رفتار  و سازمان روح را ایمان، عشق و بخشش تشکیل می دهد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اگاهی از ابعاد وجودی انسان را در استفاده مناسب از فرصت ها و غنیمت شمردن لحظه های زندگی موثر دانست و افزود: اگر تعبیرمان از زندگی درست باشد تشویق و تعذیب دیگران اگرچه ممکن است روندمان را کند یا تند، کند اما باعث توقف در مسیر پیشرفتمان نمی شود.

نقش آموزش در یادگیری بهتر
دکتر ترابی در پایان سخنان خود، این جلسات را فرصتی برای آموزش و به روز رسانی دانش کارشناسان سینا رسانه دانست و افزود: یکی از راه های یادگیری آموزش است به همین دلیل حضرت علی (ع) می فرمایند زکات علم در نشر آن است.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 265136
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر