مراسم روز بينالملل دانشگاه
دکتر خردمند: روز بینالملل روز بیعت اقشار مختلف دانشگاه درحرکت بینالمللی سازی دانشگاه است
معاون بینالملل دانشگاه تأکید کرد؛ دانشگاه علوم پزشكي تهران بهعنوان نماد آموزش عالي كشور و پيشرو در تحقق آرمانهاي افق بيستساله مفتخر است كه با معرفي خود در عرصه بينالمللي توانسته زمينه لازم را براي تعاملات آموزشي فراهم كند.
گالري عکس 2
گالري عکس 3
در حاشیه مراسم روز بينالملل و ديدار با سفرا و نمايندگان كشورهاي خارجي به مناسبت نوروز كه 17 اسفند 94 در موزه ملی تاريخ علوم پزشكي ایران برگزار شد؛ دكتر علي عرب خردمند، معاون بينالملل دانشگاه ضمن تقدير از همگان به خاطر حضور در مراسم روز بينالملل دانشگاه؛ گفت: رسیدن به چشمانداز بیستساله کشور و تحقق اهداف پیش بینی شده در قانون برنامه ایجاب می کند که دانشگاه های تیپ یک کشور در بخش آموزش عالی در توسعه ارتباطات بینالمللی فعال شوند و دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در جهت رسیدن به این اهداف به عنوان یکی از رسالتهای ملی خودش ورود به عرصه بینالمللی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: از چهار سال گذشته که فعالیت جدیدی را در عرصه بینالمللی شروع کردیم ارتباطات خوبی با دانشگاه های برتر دنیا از سر گرفتیم و در تبادل استاد و دانشجو فعال بودیم، در حال حاضر نیز بیش از 400 دانشجو از 33 کشور جهان در رشته و مقاطع مختلف علوم پزشکی داریم.
دستيابي به نگرش بينالمللي سازي با پشتوانه علمي و اخلاقي اعضاي هيئتعلمي و همكاران
دکتر خردمند، یادآور شد: دستيابي به اين مهم نهتنها مديون نگرش بينالمللي سازي در دانشگاه و پشتوانه علمي و اخلاقي اعضاي هيئتعلمي و همكاران سختكوش ما در بخشهاي مختلف است، بلكه حمايت و كمك مستمر وزارتخانههاي امور خارجه، بهداشت، سازمانها و ارگانهاي ديگر كشوري در تحقق آن نقش بنيادي و زايد الوصفي داشته است.
معاون بينالملل دانشگاه، با اشاره به اینکه روز بینالملل دانشگاه، روز بیعت با حرکت بینالمللی سازی دانشگاه است؛ خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان بین الملل در این روز دور هم جمع می شوند و با هم بیعت می بندند که حرکت بینالمللی سازی دانشگاه را باقوت و شدت بیشتری دنبال کنند چرا که این روز انرژی خوبی نیز برای سال آینده به ما میدهد.
دکتر خردمند با ابراز امیدواری از اینکه روز بینالملل روز بیت اقشار مختلف دانشگاه در حرکت بینالمللی سازی دانشگاه شود؛ تصریح کرد: ان شاالله این حرکت برای همه ساله نشانگر توسعه و اقدامات گسترده تر در عرصه بینالمللی و رسیدن به اهداف و چشمانداز بیستساله و برتر شدن کشور بهعنوان یکقطب علمی در منطقه در آینده نزدیکی رقم زده شود.
دانش و مقوله آموزش بینالمللی، راهی به سوی همگرایی ملت ها و مذاهب
وی ادامه داد: دانش در دنیای امروز بیش از هر زمان دیگری، مرزهای سیاست را درنوردیده و با نگاه به ارزشهای انسانی، فراتر از نژاد، ملیت، مذهب و باورهای فرهنگی، به «مقوله ای بینالمللی» تبدیلشده است؛ که البته در این بین کشور ما ایران، از قرنها پیش با درک ضرورت این اقدام، پیشتاز بینالمللی کردن مقوله آموزش، بوده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه، خاطرنشان شد؛ ما معتقدیم دانش و مقوله آموزش بینالمللی، فارغ از دغدغههای پیشرفت علمی، راهی بهسوی همگرایی ملت ها و مذاهب، گسترش صلح و سعادت انسان ها و جهان عاری از خشونت است.
خبرنگار: الهام علی
عکاس: جمشید ربیعی
ارسال به دوستان