• تاریخ انتشار : 1402/11/25 - 14:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 200
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست رئیس دانشگاه با اعضای اوقاف

دکتر قناعتی: سنت حسنه وقف، کلید گشایش مشکلات مهم در جامعه است

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با اعضای اوقاف با بیان اینکه وقف کلید گشایش مشکلات مهم در جامعه است بر حمایت بیشتر اوقاف در تأمین مسکن کادر درمان و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: تأمین مسکن کادر درمان و حمایت از فناوران دانشگاه منافع اقتصادی کشور را به همراه دارد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران  در نشست 25 بهمن 1402، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اهمیت وقف گفت: سنت حسنه وقف، کلید گشایش مشکلات مهم در جامعه است.
رئیس دانشگاه با اشاره به نقش مهم پرستاران در نظام سلامت کشور، توجه به وضع معیشتی این قشر را از دغدغه‌های دانشگاه عنوان کرد و گفت: عمدتاً به دلیل درآمد پایین و  مشکلات اقتصادی بخصوص مسکن ، پرستاران اقدام به مهاجرت می‌کنند و مهاجرت هر پرستار حداقل هزاران دلار به کشور خسارت وارد می کند.
وی مشکلات معیشتی به‌ویژه در حوزه مسکن را از مشکلات مهم پرستاران عنوان کرد و گفت: با حمایت در رفع مشکل مسکن انگیزه کاری کادر درمان بیشتر می‌شود. به دلیل گرانی مسکن
ده ها هزار پرستار مایل به کار در شهرهای بزرگ هستند اما درآمد لازم را برای زندگی در شهرهای بزرگ ندارند  و مجبور به کار در مشاغل دیگر می شوند و  اگر بتوانیم با بهبود امکانات رفاهی، آنها را جذب و  باری از مشکلات آنها برداریم به نظام سلامت نیز کمک کرده ایم.  
رئیس دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در ایجاد شهر علم «شهید سلیمانی» گفت: این مکان قطعه‌بندی شده و بخشی از آن با قیمت بسیار نازلی به تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار شده که آن مبلغ نیز برای  زیرساخت‌های بعدی به کار می‌رود.
امیدواریم بنیاد وقف بتواند با واگذاری ۱۰ هکتار در مجاوراین زمین ما را در راه‌اندازی گسترده‌تر شهر علم شهید سلیمانی مساعدت کند.
دکتر قناعتی با بیان اینکه کشورهای دیگر از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت بسیاری می‌کنند گفت: حمایت در گسترش منطقه شهر علم «شهید سلیمانی» به استقرار بیشتر شرکت های دانش بنیان کمک می کند و این گونه انگیزه  شرکت‌های فناور برای فعالیت در کشور بیشتر می شود.
وی با اشاره به محصولات منحصربه‌فرد دانش‌بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اکنون ۱۸۰ محصول فناورانه شامل اسپکت قلب، کاردیوایمیجینگ، سونوگرافی و اختراعات ویژه‌ای مانند Cancer Diagnosis Probe و ربات جراح در این مرکز تولید شده است و برای رشد این فعالیت ها نیاز به حمایت بیشتری است.
دکتر قناعتی به ظرفیت بالای شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه اشاره کرد و گفت: باوجود محدودیت های موجود،  پروژه ساختمانی مرکز رشد فراورده های دارویی درحال تکمیل است و  در سال آینده افتتاح می‌شود. مرکز رشد فراورده های دارویی   43 درصد داروی  بیماران سرطانی کشور را با قیمت حداقل قیمت می‌سازد که کمتر از  معادل خارجی  است و تولید این داروها به نفع اقتصاد کشور است.
رئیس دانشگاه حمایت اوقاف از فعالیت های دانشگاه را خواستار شد و تأکید کرد: نتیجه حمایت اعضای اوقاف از مسکن کارکنان و مراکز فناوری‌ دانشگاه به سود کشور خواهد بود.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 259271
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

تصاویر