موسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار کرد
نشست سیاستگذاری آگاه از شواهد در بخش بهداشت
در نشست سیاستگذاری آگاه از شواهد در بخش بهداشت، بر فواید استفاده از شواهد علمی و ترغیب سیاستگذاران برای انجام سیاستگذاری مبتنی بر شواهد تأکید شد.
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/1/1481102365742ipc.jpg)
گالری عکس
موسسه ملی تحقیقات سلامت جمهوری اسلامی ایران با همکاری مرکز تحقیقات بهرهبرداری از دانش سلامت دانشگاه، چهارشنبه 17 آذر 95 نشست ماهانه خود را با عنوان سیاستگذاری آگاه از شواهد در بخش بهداشت برگزار کرد.
در این نشست که با حضور دکتر جعفریان برگزار شد، دکتر جان لاویس (john lavis) استاد دانشگاه McMaster کانادا به سخنرانی پرداخت و به سؤالات شرکتکنندگان در خصوص فواید استفاده از شواهد علمی در سیاستگذاری و ترغیب سیاستگذاران برای انجام سیاستگذاری مبتنی بر شواهد و همچنین مشکلات و چالشهای آن پاسخ داد.
دکتر جعفریان نیز در خصوص تجربیات کشور در این زمینه و ساختارها و فرآیندهای موجود در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای استفاده از شواهد علمی در امر سیاستگذاری توضیحاتی داد.
رئیس دانشگاه، در حاشیه این نشست در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: امروز میزبان دکتر جان لاویس استاد دانشگاه McMaster کانادا که درزمینهٔ سیاستگذاری مبتنی بر شواهد بسیار برجسته است، بودیم. ایشان در سطح بینالمللی در این زمینه شهرت فراوانی دارد و فعالیتهای بسیاری در این خصوص به انجام رسانده است.
دکتر جعفریان افزود: دکتر جان لاویس به دعوت موسسه ملی تحقیقات سلامت به دانشگاه آمده و امروز سخنرانی مفصلی درزمینهٔ اصول سیاستگذاری مبتنی بر شواهد در سلامت در جمع اعضای هیئترئیسه، همکاران موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشجویان ایرانی و خارجی رشتههای مختلف مرتبط با سلامت دانشگاه ایراد کرد.
رئیس دانشگاه بابیان اینکه، جلسه امروز بسیار آموزنده و مفید بود، اظهار کرد: دکتر جان لاویس توضیحات سودمندی درزمینهٔ دیدگاه و چارچوبی که برای سیاستگذاری مبتنی بر سلامت تهیهکرده و بر اساس آن فعالیت میکند ارائه داد.
وی افزود: موضوع سخنرانی امروز بسیار مهم بود اینکه سیاستگذاریهای سلامت را فقط بر مبنی نظر اشخاص اعمال میکنیم یا شواهد موجود را پیدا میکنیم و مورداستفاده قرار میدهیم موضوع بحث بود که بهخوبی تبیین شد. البته کشور ما در این زمینه باید بسیار تلاش کند تا به ایده آلها دست یابد.
دکتر جعفریان بابیان اینکه، میتوان از شواهد قابلاستفاده موجود در داخل یا خارج کشور برای سیاستگذاریهای سلامت استفاده کرد، گفت: ارتباطی که بین دانشگاه و دکتر جان لاویس با برگزاری این جلسه برقرار شد میتواند برای آینده کشور مفید و فرصتی برای ارتباطات بینالمللی دانشگاه باشد.
رئیس دانشگاه افزود: حضور اساتید بینالمللی در دانشگاه، به تجربیات ما میافزاید البته تجربیات موجود در دانشگاه مثل مرکز تحقیقات توسعه سیاستهای دانشگاهی که نزدیک به 10 سال است فعالیت میکند میتواند تجربه خوبی برای دیگر کشورها باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: من بهعنوان شنونده در این جلسه حاضر شدم و مطالبی بسیار آموزندهای آموختم. امیدوارم بتوانیم مباحثی که مطرح شد در سلامت کشور بهخوبی مورداستفاده قرار دهیم.
خبر: مقدم
عکس: مهدی کیهان
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: