آغاز ثبت نام اسکان سرای دانشجویی و متقاضیان تمدید سکونت در سال تحصیلی 1404 - 1403

مدیریت سراهای دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از دانشجویان متقاضی اسکان در سراهای دانشجویی و دانشجویانی که متقاضی تمدید سکونت در سال تحصیلی جدید هستند، ثبت نام می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، ثبت نام اسکان سراهای دانشجویی در ترم جدید و دانشجویان ساکن در سراها که متقاضی تمدید سکونت در سال تحصیلی 1404 - 1403 هستند از سه شنبه 1 تا چهارشنبه 16 خرداد 1403 آغاز می شود.
متقاضیان سکونت در سراها بایست تا چهارشنبه 16 خرداد با مراجعه به سامانه سیپاد مدیریت سراهای دانشجویی به نشانی اینجا نسبت به تکمیل و ارسال فرم تقاضای سرا اقدام کنند.
براساس آیین نامه اسکان و نحوه مقررات عمومی انضباطی سراهای دانشجویی دانشگاه، عدم ارسال فرم تقاضا از سوی دانشجویان ساکن سراها در مهلت تعیین شده به منزله انصراف از خوابگاه تلقی و حداقل در ترم اول سال تحصیلی جدید به این افراد سرا تعلق نخواهد گرفت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی