آموزش اطفای حریق و ایمنی کار در آشپزخانه کوی علوم پزشکی تهران
باهدف افزایش ایمنی کار و حفظ آمادگی در مواجهه با حوادث، دوره آموزشی اطفاء حریق و ایمنی کار برای کارکنان اداره تغذیه و پیمانکار آشپزخانه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2023/Jun/10/600600p466EDNmainimg-etfaeharigh1402.03.17.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این دوره آموزشی به منظور بالا بردن سطح آمادگی و توانمندی کارکنان آشپزخانه کوی و پیمانکار در هنگام بروز سوانح و حوادث، چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۹ صبح در محل خانه فرهنگ کوی و با همکاری دفتر فنی معاونت برگزار شد.
نظر دهید