آموزش بیش از 600 تن از کارکنان بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه برای پیشگیری تب دانگ و بیماری‌های منتقله از پشه آئدس

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی بیماری تب دانگ در بیمارستان‌های مدائن، اقبال و بابک خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سمانه سیف، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر این مرکز گفت: با توجه به شیوع بیماری تب دانگ منتقله از پشه آئدس در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و ورود موارد قطعی مثبت این بیماری به کشور، مطالب آموزشی و دستورالعمل‌هایی به بیمارستان‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران ارسال شد.
وی در ادامه افزود: کلاس‌های آموزشی برای 600 تن از پزشکان، پرستاران و مردم در بیمارستان‌های، مدائن، اقبال و بابک برگزار شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی