آموزش مبارزه با حشرات و جوندگان به بهورزان مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران، کلاس آموزشی را برای بهورزان این مرکز برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نازیلا کیائی، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: آموزش بهورزان این مرکز با موضوعات، میانسال، کودک و شیر مادر، بهداشت محیط، مبارزه با حشرات و جوندگان در سالن جلسات مرکز برگزار شد.
وی در ادامه افزود: در این کلاس آموزشی در ابتدا منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران، چک‌لیست میانسالان، بوکلت میانسالان و شیر مادر را آموزش داد و نسرین عسگری، کارشناس این واحد، در خصوص زمینه مراقبت نوزاد و کودک و بانک شیر مطالبی را ارائه کرد.
مهندس ایران پور، کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص، مبارزه با حشرات و جوندگان مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی