اجرای طرح پنجشنبه‌های نیکوکاری و غربالگری قلبی افراد بالای 40 سال در مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع)

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای برنامه پنجشنبه‌های نیکوکاری برای ارائه رایگان خدمت به مراجعان مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، رضوانه عبدالکریم پور، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: ویزیت رایگان قلب، در مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع)، پایگاه ضمیمه و شماره 1 امام علی (ع)، خانه بهداشت صالح‌آباد غربی و قلعه‌نو حاج موسی انجام شد.
وی در ادامه افزود: متخصصان قلب مرکز قلب تهران، غربالگری، نوار قلب و اکوی قلب را برای 87 تن از مراجعان بالای 40 سال انجام دادند و در صورت داشتن سابقه بیماری قلبی، دیابت و فشارخون توضیحات لازم به افراد داده شد.
فائزه بهاروند و رضوانه عبدالکریم پور، کارشناسان واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران، هماهنگی لازم برای چاپ، نصب بنر اطلاع‌رسانی، تمهیدات پذیرایی و طراحی فرم‌ها را انجام دادند و برای حسن انجام کار در مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) نظارت داشتند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی