استعدادیابی کانون دانشجویی هنرهای نمایشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

کانون دانشجویی هنرهای نمایشی با عنوان ققنوس، با حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه های تئاتر و جذب استعداد های جدید در این حیطه کرده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی، کانون دانشجویی ققنوس که در دانشگاه علوم پزشکی تهران به فعالیت در حوزه تئاتر و بازیگری می پردازد، ضمن برگزاری کارگاه از تمامی دانشجویان علاقمند و مستعد در زمینه های "بازیگری تئاتر، طراحی صحنه، نمایشنامه خوانی، گریم، استندآپ کمدی و نمایشنامه نویسی" دعوت کرده برای جذب و فعالیت در هر یک از زمینه های ذکر شده، از روز سه شنبه اول آبان 97 تا پنجشنبه سوم آبان و از ساعت 15 در مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه واقع در بلوار کشاورز، خیابان وصال، نرسیده به خیابان ایتالیا، پلاک 56 حضور بهم رسانند.
توضیح اینکه، علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09120362850 پیامک ارسال کنند.

فرزاد  سلطانپور

فرزاد سلطانپور