با حضور رئیس دانشگاه
استودیوی تصویربرداری و دومین اتاق آکوستیک واحد تولید محتوای الکترونیکی دانشکده مجازی افتتاح شد
استودیوی تصویربرداری و دومین اتاق آکوستیک در واحد تولید محتوای الکترونیکی دانشکده مجازی با اهداف تدوین محتوای الکترونیکی آموزشی، برگزاری کلاس مجازی و امكان ضبط صدا و تصویر اساتيد برای تولید محتوای الکترونیک دروس، افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
گالری عکس 1
گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، در نشستی که به همین مناسبت روز سهشنبه 25 آبان ماه 95 در سالن شورای دانشکده مجازی برگزار شد، دکترکاویانی رییس دانشکده مجازی، ضمن خیرمقدم خدمت مهمانان با اشاره به اینکه قرار است اهدافی بلندمدت در این واحد دنبال شود گفت: در راستای پیشبرد اهداف و سیاست های دانشگاه درزمینه مجازی سازی فعالیت های حوزه آموزش، پژوهش و خدمت رسانی، استودیوی تصویربرداری تولید محتوای الکترونیکی در دانشکده مجازی راه اندازی شده است.
وی با اشاره به موضوع تولید محتوا به عنوان یکی از موضوعات اصلی دانشکده مجازی افزود: در گذشته دانشكده مجازي براي صدابرداري و توليد فايل هاي صوتی و پادكستها اقدام به تجهيز و راه اندازي اتاق اكوستيك کرده بود اما با افزایش درخواست های تولید محتوا و با توجه به نیاز دانشگاه، واحد استودیوی تصویربرداری تولید محتوای الکترونیکی آموزشی به همراه افزایش ظرفیت تولید محتوای قبلی به بیش از دو برابر نیز راه اندازی شده است.
دکتر کاویانی در ادامه ضمن تشکر از حمایت های دانشگاه و همراهی و همکاری خوب معاونت آموزشی به ویژه دکتر جلیلی، از زحمات تمامی دست اندرکاران دانشکده مجازی از بدو تاسیس تاکنون سپاسگزاری کرد و با قدردانی از خدمات آنها اظهارداشت: اکنون که زیر ساخت ها و بستر آماده است، نیاز به اطلاع رسانی و ارتباط موثر با سایر ارکان دانشگاه برای مجازی سازی فعالیت های آکادمی احساس می شود، البته دراین زمینه جلساتی با روسای دانشکده ها و نمایندگان آنها صورت گرفته اما کافی نیست و بهتر است در این راستا در جلسات شورای دانشگاه با معرفی آیین نامه مجازی سازی و امکانات دانشکده، این اطلاع رسانی شکل وسیع تری به خود گیرد.
وی به همکاری دو جانبه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه کمرینو ایتالیا در حوزه پزشکی از راه دور خبر داد و افزود: دانشکده مجازی، رایزنی های اولیه را با دانشگاه کمرینوی ایتالیا جهت انعقاد تفاهم نامه برای برگزاری دوره های آموزشی و پیاده سازی خدمات پزشکی انجام داده است که تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه پزشکی از راه دور (تله مدیسین)، تبادل دانشجو و راه اندازی مرکز ملی پایش تله مدیسین از اهداف مهم این تفاهم نامه است.
دکتر کاویانی با اشاره به اینکه همکاری دو دانشگاه بیشتر در زمینه تله مدیسین است اظهار کرد: بحث اصلی مجازی سازی در بدنه دانشگاه، بحث در حوزه خدمت رسانی به مردم است که این موضوع با راه اندازی مرکز ملی پایش تله مدیسین معنا و تبلور پیدا می کند.
وی در ادامه ضمن تشکر ویژه از تلاش ها و خدمات دکتر سعادت در عرصه ارتباطات بین المللی دانشکده و همه مسئولان و کارکنان دانشکده مجازی، خواستار حمایت و همکاری همه جانبه دانشگاه در راه اندازی مرکز ملی پایش تله مدیسین شد.
در این مراسم، دکتر مرعشی معاون مجازی سازی دانشکده مجازی، گزارش مبسوطی از زیر ساخت ها و فعالیت های حوزه مجازی سازی از ابتدا تاکنون ارائه کرد و افزود: بستر و زیر ساخت های لازم در پروسه توليد محتواي الكترونيكي در این دانشکده فراهم شده و توسعه یافته است. اکنون برای ارائه خدمات و توليد محتواهاي الکترونیکی به تمامي دانشكده ها، اساتيد و سایر مراکز دانشگاه و خارج از دانشگاه آمادگي خود را اعلام مي داریم.
وی با اشاره به پیشرفت واحد تولید محتوای دانشکده مجازی بیان داشت: با توجه به امکانات و نیروی انساني متخصص در امور ضبط و با توجه به استقبال زیاد مخاطبان، امکان تولید و تدوین محتواهای الکترونیکی در این زمینه از 80 ساعت در ماه به 160 ساعت در ماه ارتقاء یافته است و اتاق مکالمه یک نفره به ضبط پادکست ها و محتوای های الکترونیک تعاملی و نیز گفتگوی های الکترونیکی دو نفره بسط پیدا کرده است. همچنین امکان تولید محتوای صوتی، تصویری (Audiovisual) نیز در دانشکده فراهم شده که این موضوع بر اساس مبانی علمی و درخواست اساتید دانشگاه بوده است.
دکتر مرعشی ادامه داد: در زمینه اطلاع رسانی تاکنون با برخی از نمایندگان مجازی سازی دانشکده های دانشگاه جلساتی برگزار شده و خوشبختانه شروع خوبی هم داشتیم. امیدوارم بعد از این نیز روند قابل قبولی را شاهد باشیم.
در ادامه این نشست، دکتر جلیلی معاون آموزشی دانشگاه، مهمترین نقطه قوت استودیوی تصویربرداری و اتاق آکوستیک دانشکده را استفاده همزمان با بهره برداری دانست و افزود: هم اکنون در ابتدای راه، از امکانات و زیر ساخت های خوبی برخوردار هستیم و می توانیم در راستای اهداف و سیاست های دانشگاه در حوزه مجازی سازی گام های مهمی برداریم.
وی با اشاره به ضرورت تبلیغات و اطلاع رسانی در زمینه مجازی سازی فعالیت های دانشگاه افزود: در حال حاضر بسیاری از اساتید با فرایندهای مجازی سازی آشنایی کامل ندارند و نیاز است اطلاع رسانی لازم به اعضای هیات علمی و گروه های آموزشی در این راستا صورت گیرد.
همچنین دکتر جعفریان رییس دانشگاه در ادامه با تاکید بر مجازی سازی همه فعالیت های دانشگاه افزود: مجازي سازي تأثیر مثبت و معناداري بر روي پیاده سازي طرح ها و ایده ها دارد و موضوعات زیادی در دانشگاه وجود دارد که وظیفه داریم روش مجازی سازی آنها را پیاده کنیم.
وی خواستار شناسایی موانع و بررسی آنها در زمینه مجازی سازی شد و تصریح کرد: برای آشنایی هرچه بیشتر اعضای هیات علمی و گروه های آموزشی بهتر است اطلاع رسانی دقیق و منسجمی صورت گیرد و این محدود به سایت دانشگاه، ایمیل، نامه و غیره نباشد. بنابراین لازم است که از تمامی تکنولوژی ها و امکانات در زمینه اطلاع رسانی بهره بگیریم و رویکردی مستمر در تکرار تبلیغات خود و از طرق مختلف داشته باشیم.
دکتر جعفریان در خصوص عملیاتی کردن ایده های نو در دانشگاه گفت: ایده ها نباید مسکون و معطل بمانند. اگر ایده منطقی و درست باشد، منابع مالی آن نیز در ادامه تامین می شود و امکان عملیاتی شدن هم پیدا می کند.
رئیس دانشگاه در خصوص همکاری دو جانبه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه کمرینوی ایتالیا در حوزه پزشکی از راه دور تاکید کرد: باید همه جوانب از جمله انتقال تکنولوژی، ساختار آن و غیره در نظر گرفته شود و ضروری است در این زمینه توافق نامه ای وجود داشته باشد.
در پایان استودیوی تصویربرداری و دومین اتاق آکوستیک واحد تولید محتوای الکترونیکی دانشکده مجازی با حضور رئیس دانشگاه افتتاح شد و دکتر جعفریان به همراه دکتر جلیلی از معاونت مجازی سازی دانشکده مجازی بازدید کردند.
توضیح این که، این مراسم با حضور دکتر جعفریان رییس دانشگاه، دکتر جلیلی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر کاویانی رییس و نیز معاونین، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده مجازی برگزار شد.
خبر: آذر شهبازی
عکس: جمشید ربیعی و سیده کاملیا داودزاده
ارسال به دوستان