• تاریخ انتشار : 1396/04/21 - 08:49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعلام اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی ویژه ماه مبارک رمضان با موضوع «تفسیر سوره حمد»

به همت معاونت فرهنگی دانشگاه، نتایج مسابقۀ کتابخوانی «تفسیر سورۀ حمد» به مناسبت ماه پر برکت رمضان ویژۀ اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی  معاونت فرهنگی دانشگاه، مسابقۀ کتابخوانی «تفسیر سورۀ حمد» به مناسبت ماه پر برکت رمضان ویژۀ اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
کتاب تفسیر قرآن کریم (آیات برگزیده) مؤلف محسن قرائتی به عنوان منبع سؤالات مسابقه در نظر گرفته شد.
این مسابقه به صورت اینترنتی برگزار شد و شرکت کنندگان از طریق ثبت نام در سایت معاونت فرهنگی در این مسابقه شرکت کردند و به سؤالات به صورت آنلاین پاسخ دادند.
با اتمام مهلت مسابقه و تصحیح تعداد 322 پاسخنامه، تعداد 80 نفر بالاترین امتیاز را کسب کردند.
برندگان مسابقه می توانند جهت دریافت جوایز خود، از روز شنبه 24 تیر تا شنبه 31 تیر 96، از ساعت 8:30 تا 12 به معاونت فرهنگی واقع در بلوار کشاورز، خیابان قدس، خیابان ایتالیا، پلاک 49 (ساختمان شفا)، طبقه سوم، آقای موسی زاده مراجعه کنند. (مهلت دریافت جوایز قابل تمدید نمی باشد)
داشتن اصل کارت پرسنلی برای پرسنل، کارت دانشجویی برای دانشجویان، کارت هیآت علمی برای اعضاء هیات علمی الزامی است.
معاونت فرهنگی دانشگاه، ضمن تشكر از حضور فراگير شرکت‌کنندگان، اسامی برگزیدگان مسابقه را که بر اساس قرعه‌کشی از میان نفراتی که بالاترین امتیاز را کسب کرده بودند، به شرح زیر اعلام می‌کند:

برندگان کارمند/دانشجو
1. فرزام بهرامی سنگده