انتصاب احمد میرزایی به سمت معاون مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرتضی عبدالوند مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت در حکمی احمد میرزایی را به سمت معاون مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای احمد میرزایی
با سلام و احترام

نظر به تجارب و تخصص در زمینه امور مالی، تدارکات، پشتیبانی، تعهد سازمانی و اخلاقی حضرتعالی، بدینوسیله بعنوان معاون مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی منصوب می شوید. امید است در ظل توجهات حضرت ولیعصر سلام الله علیه در جهت ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات رفاهی و افزایش کیفیت زندگی ذینفعان این معاونت موفق و پیروز باشید.

مرتضی عبدالوند
مدیر توسعه منابع و پشتیبانی