انتصاب حمیدرضا رضائیان زاده به عنوان سرپرست مدیریت مجتمع بیمارستانی امیراعلم

حمیدرضا رضائیان زاده از سوی رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم به عنوان سرپرست مدیریت این مجتمع منصوب شد.

دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم طی حکمی حمیدرضا رضائیان زاده را به سمت سرپرست مدیریت مجتمع بیمارستانی امیراعلم منصوب کرد. در متن اين حکم آمده است:

جناب آقای حمیدرضا رضائیان زاده
با سلام و احترام

خدمت به جامعه در هر جايگاه ارزشمند و باعث مباهات است و همچنين توفيق در امر خدمت رساني شايسته انسانهايي است كه نهادي پاك و مطهر دارند و ضميرشان سرشار از تعهد و ارزشهاي انساني و والاست.
باتوجه به هماهنگی بعمل آمده با معاونت محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ بعنوان سرپرست مدیریت مجتمع بیمارستانی امیر اعلم منصوب میشوید تا با اتکال به خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی و با توجه به ظرفیت های قابل توجه این مرکز و خرد جمعی و جلب مشارکت اعضاء هیأت علمی، کارشناسان و کارکنان خدوم نسبت به امور مربوطه اهتمام ورزید.
توفیق روزافزون جنابعالی در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

آرش جعفریه
رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم