انجام معاینات غربالگری دانش آموزان در فصل بهار در شهرستان اسلامشهر

معاینات غربالگری دانش آموزان در مدارس شهرستان اسلامشهر با مشارکت شبکه بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش شهرستان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و  درمان اسلامشهر، با اتمام تعطیلات و بازگشت دانش آموزان از سفرهای نوروزی شیوع پدیکلوز در مدارس افزایش می‌یابد و رعایت نکات بهداشتی در مدارس بسیار مهم است. مراقبین سلامت مراکز جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت؛ معاینات تمام دانش آموزان مدارس تحت پوشش خود را شروع کردند.
در این خصوص ابتدا برای  تمام دانش آموزان، اولیا و مربیان مدارس جلسات آموزشی با محوریت آشنایی با پدیکلوز و راه‌های پیشگیری از آن برگزار و نحوه مراقبت و درمان پدیکلوز توضیح داده شد.
در راستای اجرای این برنامه از مدیران مدارس خواسته شد که در ارجاع دانش آموزان و خانواده‌های آنان به مراکز بهداشتی همکاری لازم را با مراقبین داشته باشند تا دانش آموزان آلوده، درمان شده و مانع از همه‌گیری پدیکلوز شوند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی