ایستگاه سلامت در دانشگاه فرهنگیان شهرستان اسلامشهر برپا شد

به همت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر و در راستای برنامه‌های هفته ملی جوان، ایستگاه سلامت در دانشگاه فرهنگیان شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس شبکه گفت: با توجه به هفته جوان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر روز سه‌شنبه 26 اردیبهشت 96 در دانشگاه فرهنگیان ایستگاه سلامت برپا کرد.
وی در ادامه افزود: در این برنامه مشاوره تغذیه و روانشناسی در نظر گرفته شد و همین‌طور کتاب‌های ازدواج شاد و پایدار و نکات ازدواج و کتاب خود مراقبتی جوانان توزیع و نمایشگاهی از تابلوهای ازدواج شاد و پایدار و سلامت باروری بر پاشد و همچنین با توزیع ویتامین D در بین دانشجویان از آنان خواسته شد که به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه و مراقبت‌هایشان را تکمیل کنند.
توضیح اینکه در این برنامه برای تعدادی از دانشجویان آموزش حوادث و سوانح ترافیکی آموزش داده شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز