بازدید دانش آموزی از دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، جمعی از دانش آموزان دبیرستان دین و دانش شهر قم در قالب اردوی راهیان پیشرفت از دانشکده دندانپزشکی، پزشکی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این بازدید 19 اردیبهشت 1403 از ساعت 8 شروع و تا ساعت 15 ادامه داشت و دانش آموزان دبیرستان دین و دانش شهر قم در قالب اردوی راهیان پیشرفت از دانشکده های دندانپزشکی، پزشکی (آزمایشگاه های پاتولوژی و بیوشیمی) و داروسازی (آزمایشگاه های دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی) دیدن کردند.
دانش آموزان با ارائه سمیه دوستی کارشناس آموزش دانشکده دندانپزشکی با رشته دندانپزشکی و شرایط دانشکده و کلاس ها آشنا شدند و در ادامه از دانشکده پزشکی و داروسازی دیدن و بعد از صرف ناهار به بازدید از موزه تاریخ علوم پزشکی پرداختند.
این اردوی بازدیدی مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی