• تاریخ انتشار : 1396/03/03 - 18:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5659
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

بازدید معاونان وزیر بهداشت و معاون توسعه دانشگاه از پروژه ساخت بیمارستان شریعتی جدید

دکتر سیدعلی صدرالسادات، معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر رضا ملک‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان شریعتی جدید ضمن اعلام حمایت خود از این پروژه، بر تحویل آن در موعد مقرر سه‌ساله تأکید کردند.

گالري عکس 
دکتر صدرالسادات روز چهارشنبه 3 خرداد 96 با همراهی دکتر توکلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مهندس مکری، مدیر دفتر فنی دانشگاه در محل این پروژه واقع در اتوبان شهيد خزاري حاضر شدند و از نزدیک در جریان آغاز ساخت بیمارستان جدید شریعتی قرار گرفتند.
در جلسه‌ای که پس از این بازدید در محل پروژه برگزار شد، دکتر ملک‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر سروش، رئیس بیمارستان شریعتی و مازیار حسینی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران هم به این جمع اضافه شدند و گزارش کارفرما، پیمانکار و مدیران اجرایی این پروژه را شنیدند.

پروژه ساخت بیمارستان شریعتی یک پروژه ملی است
در جمع‌بندی این جلسه، دکتر توکلی، با قدردانی از مجریان این پروژه گفت: قطعاً یک هماهنگی، همدلی و همراهی بین همه قسمت‌های اجرایی وجود داشته است که این پروژه تا این مرحله پیش رفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: شهرداری، وزارت بهداشت و وزارت اقتصاد و دارایی، همه دست‌به‌دست هم دادند تا این پروژه ملی که یک پروژه سنگین است، ان‌شاءالله در موعد مقرر به ثمر بنشیند.

بیمارستانی با استانداردهای هزاره سوم
در ادامه دکتر سروش گفت: من به‌نوبه خود از دکتر توکلی که تمام‌قد در کنار این پروژه ایستاده است و همچنین مهندس مکری و مجموعه وزارت بهداشت و وزارت اقتصاد و دارایی و مهندس مازیار حسینی در شهرداری که از اول پروژه در کنار ما بوده، تشکر می‌کنم.
رئیس بیمارستان شریعتی افزود: شما می‌دانید که چه خون‌دل‌ها خورده شده که این کار تا این مرحله پیش رفته است. ساخت این بیمارستان، کاری سخت است اما امیدوارم با سرعت مطلوب ساخته شود و به یک بیمارستان هزاره سوم با استانداردهای لازم تبدیل شود و همه به کار کردن و ساختن آن افتخار کنیم.

ازنظر سرعت در کار، نگرانی ندارم
مازیار حسینی هم با بیان اینکه اگر دکتر سروش پیگیری‌های لازم را نمی‌کرد خیلی از کارها به سرانجام نمی‌رسید گفت: تیم اجرایی این پروژه و پیمانکار آن از افراد سرشناس و حرفه‌ای در کارشان هستند و پروژه‌های بزرگ ازجمله بوستان ولایت را انجام داده‌اند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری افزود: ازنظر سرعت در کار هیچ نگرانی ندارم و معتقدم اگر پيشرفت مالی پروژه به‌خوبی پیش برود پيشرفت فیزیکی هم با شناختی که از دوستان دارم به‌خوبی جلو می‌رود.

ساخت بیمارستان شریعتی جدید، یکی از آرزوهای من بود
دکتر ملک‌زاده نیز با قدردانی از تلاش و زحمتی که برای آغاز این پروژه کشیده شده گفت: من در مدتی که رئیس بیمارستان شریعتی بودم احساس می‌کردم اگر این بیمارستان توسعه پیدا نکند ما با مشکل عظیمی روبرو هستیم. فکر هم می‌کردیم هر بیمارستانی که دولت بخواهد بسازد چون منابع مالی لازم را ندارد به‌کندی پیش می‌رود. به همین علت پیگیری کردیم تا این وام را از بانک توسعه اسلامی بگیریم که خوشبختانه در آن زمان موافقت شد.
وی افزود: در مرحله نخست برنامه ما این بود که در کنار بیمارستان فعلی شریعتی، بیمارستان جدیدی بسازیم ولی الآن که به این مکان منتقل شده، اتفاق مبارکی است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه یکی از آرزوهای من این بود که تا زمانی که زنده هستم ببینم بیمارستان شریعتی جدید ساخته می‌شود افزود: امروز که اینجا هستم بسیار خوشحال هستم؛ این را بدانید که ساخت این بیمارستان خیلی مهم است؛ ما برای پیوند کبد در شریعتی یک تیم قوی ایجاد کرده‌ایم اما فضا، امکانات و بخش نداریم. ما سالانه دوهزار نفر که در نوبت پیوند کبد هستند را امکان پیوند زدن نداریم. هر روز می‌بینیم که در بیمارستان شریعتی خانواده‌هایی آمده‌اند و رختخواب پهن کرده‌اند و خوابیده‌اند برای اینکه پیوند مغز استخوان بزنند.
وی تأکید کرد: ما می‌توانیم اعمال خیلی پیشرفته را در این بیمارستان انجام دهیم. شما باید این کار را با این نیت بکنید که جان خیلی از انسان‌ها در اینجا نجات پیدا می‌کند و این یک کار خیر است.
وی در ادامه گفت: جدا از همه ابعاد ساخت این بیمارستان باید به این بیمارستان به‌عنوان کاری که برای مردم فوق‌العاده نیاز است و به جمعیت تهران و البرز و حتی کل ایران خدمات می‌دهد نگاه کنیم. در همه بخش‌ها، بیماران پیچیده به این بیمارستان می‌آیند یادتان باشد که این کار یک عمل ثواب و باارزش است. ما هم در هرجایی که لازم باشد در خدمت هستیم. از دکتر صدرالسادات خواهش می‌کنم که کمک کنند که این کار خوب پیش برود.

دست‌به‌دست بدهیم تا این کار انجام شود
دکتر صدرالسادات هم با قدردانی از دست‌اندرکاران این پروژه گفت: من امروز واقعاً اطمینان پیدا کردم که این پروژه به جای خوبی می‌رسد. جلسات زیادی را با همکاران در دانشگاه علوم پزشکی تهران داشته‌ام و فکر می‌کنم با این آرایشی که در اینجا هست می‌توانیم امیدوار باشیم در این زمان‌بندی و حتی زودتر از آن به بهره‌برداری برسد.
وی افزود: همه تیم اجرایی از پیمانکاران بزرگ کشور هستند و من امیدوار شدم که این کار به نحو احسن انجام شود. پشتیبانی‌ها در شهرداری هم خوب انجام شده و ما هم در وزارت خانه این کار را می‌کنیم. موانع، کنار رفته و همه باید در مسیری برویم که این کار انجام شود زیرا کار بسیار مهمی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در ادامه گفت: ما در کشور پروژه‌های بزرگ بیمارستانی را پیگیری کرده‌ایم و همین الآن هم در دست اجرا داریم که اما پروژه‌ای در این سطح، دو یا سه پروژه در کل کشور داشته باشیم که از شما می‌خواهم دست‌به‌دست بدهیم تا این کار انجام شود. اگر احیاناً مشکلی هم بود همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران تسهیلاتی را فراهم کنند تا کار به‌موقع انجام شود.
وی در پایان تأکید کرد من دلم می‌خواهد این پروژه، نمونه‌ای باشد برای اینکه از بانک توسعه اسلامی پروژه‌های متعددی را بگیریم.

ساخت بيمارستان جديد در سه سال
مهندس مکري در حاشيه اين بازديد در گفت‌وگو با روابط عمومي دانشگاه گفت: پروژه بیمارستان جدید دکتر شریعتی پس از تصمیم‌گیری در خصوص جابجايی محل ساخت پروژه از داخل بیمارستان به فضائی خارج از بیمارستان، با پیگیری‌های زياد دانشگاه از سازمان ملی زمین و مسکن در زمینی به مساحت 10 هکتار واقع در انتهای اتوبان شهید خرازی در منطقه 22 تهران در اختيار دانشگاه قرار گرفت.
وي افزود: اين بيمارستان با بهره‌گیری از بالاترین استانداردهای روز دنیا به ظرفیت 860 تخت جنرال با زیربنای 107 هزار مترمربع در دو بلوک، با زیربنای 79 هزار مترمربع و 28 هزار مترمربع ساخته شد که بلوک A شامل بخش جراحی با 30 اتاق عمل، بخش پیوند، بخش‌های بستری عادی و ویژه و فضاهای پشتیبانی و بلوک B شامل تروما سنتر، فضاهای درمانی و تشخیصی سرپائی ازجمله اورژانس، تصویربرداری، آزمایشگاه، کلینیک و پاراکلینیک، شیمی درمانی و ... است.
مهندس مکري در ادامه با بيان اينکه اين بيمارستان با بهره‌گیری از اعتبارات دریافتی از محل تسهیلات بانک توسعه کشورهای اسلامی به ارزش 92.9 میلیون یورو و همچنین اعتبارات عمرانی داخلی ساخته خواهد شد گفت: از بهمن 93 ، با در اختیار گرفتن زمین و طی مراحل مطالعات و طراحی و کسب مجوزهای لازم از سازمان‌های ذیربط از جمله سازمان جنگل‌ها و مراتع، محیط زیست، شهرداری (کمیسیون ماده 5) و...، برگزاری مراحل پیش گزینش و 2 مرحله مناقصه بین‌المللی انتخاب مشاور و پیمانکار به روش طرح و ساخت  «Design and Built» و نهایتاً عملیات اجرائی پروژه با ابلاغ قرارداد به پیمانکار، مشاور پروژه از آذرماه 95 آغاز شد.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر پروژه با سرعت مناسب و پیشرفتی حدوداً بین 5 تا 7 درصد (با در نظر گرفتن طراحی‌ها و...) در حال اجرا است افزود: طبق برنامه‌ریزی به‌عمل آمده می‌بایست طی مدت 3 سال تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.
مهندس مکري در پايان گفت: در طراحی‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته علاوه بر بیمارستان در حال ساخت، یک پارکینگ طبقاتی با ظرفیت 1000 خودرو و همچنین فضاها و برنامه‌های توسعه‌ای در نظر گرفته شده است که پارکینگ نیز در همین مرحله از پروژه در حال اجراست.
خبرنگار: مهدی گلپایگانی/ عکس: سيدميثم عطري

 

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 68439
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی