بازدید کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه از مرکز جامع تکامل مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

فاطمه شریفی در بازدید از مرکز جامع تکامل مرکز طبی کودکان در خصوص نیازسنجی و تجهیز این مرکز با دکتر رضاشروین بدو به گفتگو نشست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، روز دوشنبه ٢٤ مرداد ١٤٠١ بازدید با حضور فاطمه شریفی ارومی کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر بهار اله‌وردی رئیس درمانگاه از مرکز جامع تکامل مرکز طبی کودکان بازدید کرد.
طی این بازدید فضای فیزیکی اتاق ویزیت و بخش های بازتوانی ضمیمه؛ بررسی و استاندارد های آئین نامه مراکز جامع تکامل، چک لیست های مربوطه، فلوچارت، ساز و کار ارجاع و ویزیت کودکان دچار اختلال تکامل تبیین شد.
چشم انداز اصلی مرکز جامع تکامل مرکز طبی کودکان کشف به موقع اختلالات تکاملی، تعیین مشی مناسب تشخیص، طراحی مداخلات مناسب بازتوانی، درمان در جهت ارتقای سلامتی، توانمندی ها و بهبود کیفیت زندگی کودکان در قالب کار هدفمند تیمی است.
با هماهنگی مراکز جامع مراقبت سلامت و پایگاه های تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه، فرایند ارجاع و پیگیری کودکان دارای مشکل تکاملی به طور منظّم و سازمان یافته در مرکز جامع تکامل انجام می شود.

هما پارساکیا

هما پارساکیا