بازپرداخت ودیعه مسکن، وام های دانشجویی و اجاره بهای سراهای دانشجویی از طریق نرم افزار کاربردی 724

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد، دانشجویان می توانند برای بازپرداخت ودیعه مسکن (عادی، تکمیلی، نخبگان و ...)، وام های دانشجویی و بدهی اجاره بهای سراهای دانشجویی، از طریق نرم افزار کاربردی 724 اقدام کنند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون گفت: امکان بازپرداخت وام های دانشجویی، ودیعه مسکن و بدهی مربوط به سراهای دانشجویی از طریق نرم افزار کاربردی 724 برای همه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم شده است.
وی افزود: همه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه می توانند، نرم افزار 724 را از طریق گوگل پلی استور، بازار و یا با شماره گیری کد دستوری #7*724* دریافت و نصب کنند و بدهی خود به صندوق رفاه دانشجویان را مشاهده و و از طریق آن بازپرداخت کنند.
برای دریافت لینک دانلود نرم افزار، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر نرم افزار، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی