• تاریخ انتشار : 1397/07/08 - 08:40

برپایی ایستگاه سلامت همزمان با آغاز سال تحصیلی در دانشگاه پیام نور اسلامشهر

همزمان با آغاز سال تحصیلی و ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دانشگاه پیام نور، واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر ایستگاه سلامت برپا کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در راستای اجرای برنامه خود مراقبتی جوانان، واحد آموزش و ارتقای سلامت این شبکه با همکاری واحد فرهنگی دانشگاه پیام نور شهرستان ایستگاه سلامت  و اطلاع‌رسانی دور روزه، ۳و 4 مهرماه ۹۷ برپا کرد. در این ایستگاه که باهدف جذب و آموزش سفیر دانشجویی و توزیع بسته‌ها و رسانه‌های آموزشی انجام شد، ضمن غربالگری فشارخون، مشاوره رایگان در خصوص بیماری‌های غیر واگیر و واگیر انجام شد.
ازجمله بسته‌های آموزشی توزیع‌شده نیز می‌توان به کتاب خود مراقبتی جوانان، دانستنی‌های ازدواج سالم، ازدواج +هجده و رسانه‌های آموزشی در حیطه‌های مختلف سلامت اشاره کرد.
در حاشیه ایستگاه اطلاع‌رسانی، نمایشگاهی از مجموعه تابلوهایی با محتوای پیام‌های مرتبط با پیشگیری از گروه هدف برنامه در معرض دید دانشجویان قرار گرفت.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز