برگزاری اردوی جهادی کمک به زلزله زدگان

اردوی جهادی کمک به زلزله زدگان شهرستان سی سخت به مدت 7 روز برگزار گردید.

به گزارش روایط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بسیج جامعه پزشکی و اساتید، به همت کانون بسیج بیمارستان ضیائیان اردوی جهادی کمک به زلزله زدگان شهرستان سی سخت به مدت7 روز برگزار شد.

با توجه به خسارت‌های وارد شده به برخی از هموطنان عزیز در پی زلزله اخیر در شهرستان سی سخت از توابع استان کهکیلویه و بویراحمد تیم جهادی شهید داود غفاری به این منطقه اعزام و حدود ۷۰۰ دست لباس گرم (شامل پیراهن زمستانی مردانه و زنانه، شال، کلاه، دستکش و لباس بچگانه) در بین نیازمندان شناسایی شده توزیع و به 25 خانواده محروم کمک های نقدی جمع آوری شده ازخیرین دانشگاه تقدیم شد.

در ادامه با توجه غربالگری تیم امداد و درمان مرکز بسیج دانشگاه نیازهای درمانی این منطقه شناسایی و تعداد 100 ویزیت رایگاان انجام و سه مورد جراحی سرپایی انجام شد.

آن دسته از همکارانی که قصد کمک به زلزله زدگان را دارند می توانند با شماره 66491094 تماس حاصل نموده و ما را درانجام این امرخداپسندانه یاری نمایند.

مهدی  اعمالی

مهدی اعمالی